МИСИЯ

Мисията на BIODERMA е с помощта на науката и иновациите да предоставя продукти, които да подобрят качеството на живот на хората. В нашата философия грижата към човека и природата е основата, върху която градим една социално отговорна компания.

От четири години BIODERMA провежда кампанията „Заедно сме“, обединявайки дерматолози от цялата страна за предоставяне на безплатни прегледи на акне на деца и младежи. Инициатива, помогнала на хиляди подрастващи, повишавайки познанията за нуждите на кожата и адекватното третиране на дерматологични заболявания.

Ето защо решихме да надградим усилията ни до сега с кампаниите „Заедно сме“ и да подпомогнем инициативата на Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“ – „Училище без граници“, чиято цел е да предостави на децата, преминаващи през онкологично лечение, да имат възможност да продължат своето обучение в болничната среда. Всяка година стотици деца чуват страшната диагноза и в тази крехка възраст започват най-голямата битка – тази за живота си. В този труден път, те биват лишени от своите приятели, нормален социален живот и образователен процес, защото от 2017 година болничните училища в страната са закрити.

„Училище без граници“ предоставя таблети, лицензи за дигитална платформа и професионална подкрепа от болнични преподаватели. Помощ, която помага на малките пациенти да не изостават от учебния материал и да нормализират ежедневието си в тези тежки условия.

BIODERMA ще дари 10% от печалбата от продажбата на слънцезащитните продукти PHOTODERM, за да осигури средства, с помощта на които учебната 2018/2019 година да бъде следващата, в която няма да има граници за учебния процес.