От началото на 2017 година в България няма образователна структура, която да предоставя възможността, децата преминаващи през тежко лечение да не се откъсват от учебния процес и да имат възможността, въпреки заболяването си да завършат учебната година.

BIODERMA застава зад инициативата „Училище без граници“ с дългогодишната си социална кампания „Заедно сме“ и ще дари 10% от печалбата от продажбата на слънцезащитните продукти PHOTODERM, за да осигури средства, с помощта на които учебната 2018/2019 година да бъде поредната, в която няма да има граници за учебния процес.

вижте клипа

„Заедно сме в училище без граници“ ще даде възможност на децата, болни от рак, да продължат учебния процес по време на лечението си, ще им помогне в усвояването на учебния материал и в успешното представяне на изпитите за завършване на учебната година. Проектът ще обхване над 100 деца в училищна възраст, които се лекуват в клиниките по детска онкохематология към УМБАЛ “Царица Йоанна – ИСУЛ” - София, УМБАЛ “Св. Георги“ - Пловдив и УМБАЛ “Св. Марина” - Варна, за учебната 2018/2019 година.

Можете да подпомогнете инициативата „Заедно сме в училище без граници“ и като направите дарение директно към банковата сметка на Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“. За повече информация кликнете тук.

×